Geert Buntinx

F01

  • Geert Buntinx


Als persoon die zowel professioneel als privé enorm begeesterd is door vormgeving, creativiteit en ruimtelijkheid ben ik uitermate enthousiast over de initiatieven van het ART 77 ruimte voor cultuur.

Dat architectuur zoveel meer is dan slechts een gebouw tekenen en realiseren wordt hier echt goed begrepen. Als zaakvoerder van AST 77 speelt Peter Van Impe met ART 77 ruimte voor cultuur daar perfect op in.

Architectuur heeft alles te maken met een persoonlijke beleving van zowel de ruimtelijkheid als de creativiteit. Hoe mensen kijken naar ruimtes wordt vaak ook bepaald door de invulling ervan. ART 77 gaat hierin op zoek naar locaties op maat van kunstenaars. ART 77 stelt deze locaties ter beschikking en geeft de kunstenaar de kans om een eigen invulling aan de ruimte te geven. Dat zorgt steeds voor een zeer persoonlijke uitwerking van hun beleving/ervaring binnen de context en geeft de toeschouwer de kans om de ruimte anders te laten te beleven.

Dat is nu net wat ik als creatieve geest erg kan waarderen en alleen maar kan aanmoedigen. Creativiteit kan je niet zien als iets dat zich in een vakje laat plaatsen, of zich enkel maar vertaald naar architectuur, of concepten, of... . Nee creativiteit is iets wat inspireert en doet nadenken. En dat is nu net wat de projecten van ART 77 met je doen, je krijgt een persoonlijke interpretatie van iemand waar je je eigen creativiteit en visie ook kan mee voeden.

 

Geert Buntinx

creative @ wondergarden en eigenaar van bug bvba


All Rights Reserved © ART77